Over Zinvolle Zorg – Werkwijze & tarieven

werkwijze & tarieven

Ambulante begeleiding

Mijn begeleiding is ambulante begeleiding. Ik kom dus bij u thuis, in de eigen omgeving is het veilig om de toch ook moeilijke gesprekken te kunnen voeren. Die ervaring heb ik al vele jaren en daarom heeft Zinvolle Zorg geen eigen praktijkruimte.

Meestal zijn er meerdere gesprekken nodig en na een 3 tal gesprekken kijken wij samen naar wat nodig is. Voortzetten en/of andere ondersteuning in samenspraak met professionals om u heen.

De gesprekken zijn vertrouwelijk, maar ik heb gemerkt dat het goed is om ook samen te werken met andere zorgverleners en dat alles binnen de marge die u aangeeft.

Tarief: € 90,00 euro per consult (incl. btw, excl. reiskosten)

Uitvaartbegeleiding en afscheidsvieringen

In overleg met u en uw (klein)kinderen kan ik een afscheidsviering vormgeven en leiden. Met kinderen kan dit op een creatieve manier, zo nemen zij op speelse wijze deel aan het afscheid nemen. Uw wensen en gewoontes zijn hierbij leidend; dit is geschikt voor mensen met zowel een religieuze als niet-religieuze achtergrond.

Naast afscheid vieringen en vieringen op het leven, is mij geregeld gevraagd een wake of een afscheidszegening te geven. Deze vinden plaats tijdens het sterven. Ook hier kunt u mij voor benaderen.

Het tarief voor deze begeleiding is € 500,00 (incl. btw, excl. reiskosten), de factuur hiervoor wordt gestuurd aan de uitvaartondernemer.